tiistai 30. maaliskuuta 2021

Ilmaispelejä piristämään vaikeita aikoja

Hyviä suosituksia on joskus vaikea löytää ja hyviä asioita harvemmin saa ilmaiseksi - mutta minullapa on hyviä uutisia! Lisäksi kaikki näistä peleistä on valittu kepeää eskapismia ja pakoa arjesta silmällä pitäen.

Astraterra: Löytöretkeilijän opas
Miska Fredman on julkaissut jo hyvän aikaa sitten Astraterran 2. laitoksen peruskirjan ilmaiseksi. Tässä on pelin perussäännöt ja hahmonluomiseen liittyvä sisältö.

Astraterra: Kertojan käsikirja
Astraterran pelinjohtajan ohjeistus mm. seikkailujen luomisesta sekä olentojen ja teknoaarteiden tietoja. Myöskin ilmaisena.

Mausritter
OSR-periaatteiden mukaan suunniteltu yksinkertainen mutta upea roolipeli. Mausritter on ehdottoman ihastuttava peli antromopomorfisten pienten hiirien seikkailujen pelaamisesta. Se on myös peli jossa tappelemaan ryhtyessä häviö on melkein varma ja mahdollisuudet voittaa ovat olemattomat. Hiiret kuitenkin ovat pieniä olentoja suuressa, suuressa maailmassa. Mausritter on peli joka kannustaa ajattelemaan haavoittuvaisuutta ratkaisemaan asioita järjellä.

Lady Blackbird
Pelin säännöt, seikkailu ja valmishahmot kaikki yhdessä paketissa, Lady Blackbird on yhden tai kahden pelisession roolipeli seikkailullisessa lentolaivojen, merirosvojen ja kielelttyjen romanssien miljöössä. Erinomaisesti kirjoitettu pikkupeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti