maanantai 24. helmikuuta 2014

Fenix

Täysin häpeilemättä (no ehkä vähän posket lehtäen) hypetän erästä rahankeräystä, se on vain niin ylettömän kiinnostava. Tiedän tasan tarkkaan mihin upotan tuntuvan siivun seuraavasta palkastani. Olen kateudesta vihreänä tilittänyt eräästä naapurimaamme roolipelilehdestä kotimaisilla foorumeillakin. Nyt olisi Fenix-lehden artikkelien parhaimmisto tarkoitus saada ulos englanniksi sekä elektronisessa muodossa että paperilla ja tähän he tarvitsevat rahaa.

Luulen että tuossa on nyt parasta ja inspiroivinta materiaalia mitä voi tulla länsinaapurista ja kauempaa. Jokainen voi jo parilla kympillä tuntea itsensä mesenaatiksi ja isoksi kihoksi joka tukee taiteita ja kauniita asioita maailmassa.



Täytyy olla nimittäin ihan täysi pökkelö jos vaikka sellaiset konseptit kuin 1600-luvun Ruotsin imperialistit avaruudessa, Asimovin ja Marxin töitä yhdistelevä Steampunk tai Sormusten herra ihmissusinäkökulmasta eivät kiinnosta ollenkaan. Sisältöä on vaikka minkälaista ja toisin kuin pahat kielet väittävät itselläni on ainakin yli parin vuosikymmenen aikana jotka olen roolipeliharrasteen parissa viettänyt ollut jatkuva tarve tutustua aina johonkin uuteen, pitää mieli avoinna artikkeleille joista voi oppia jotain uutta ja tukea hyviä juttuja kun sellainen tulee vastaan.



Linkki Indiegogon rahankeruusivustolle: Best of Fenix

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.