maanantai 24. elokuuta 2015

SLVLzine #1

Suomen OSR-yhteisö Siniset luolat & Valkeat lohikäärmeet on tuottanut ensimmäisen numeron omaa lehteä.SLVLzine #1 - ilmainen OSR-lehti.

Lehti sisältää Kylmän kaivon linnoitus -seikkailun, poliittista taustaa sille, yllättävän jatkon jos sattuu sinne päätymään, seikkailuun liittymättömän satunnaistehtäväluojan sekä lyhyen artikkelin huoneiden numeroimisesta luolastokartalla.

Lehti PDF-muodossa

Seikkailun kartta

Painettu versio on vielä harkinnassa ja työn alla. Ilmoittamalla ryhmässä kiinnostuksesta saamme lisämotivaatiota sen tuottamiseen.

Toinen numero tulee sisältämään gontsoa avaruusfantasiaa. Jos sopivaa pelisisältöä löytyy ja haluat sitä julkaista, niin katso ohjeita Mekanismista.

2 kommenttia:

 1. Erinomainen julkaisu! Tuli hyvä mieli ja toivon tulevaisuudessa näkeväni myös niitä vapaamuotoisia artikkeleita, joiden on tarkoitus inspiroida pelaajia. Nostan hattuani teidän panoksellenne yhdessä viihtymiselle!

  lvl:n 8 Pervert

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus että olet lukenut tuon vaatimattoman julkaisumme. Eilen illalla saapui vihdoin ja viimein mallikappale painetusta lehdestä ja hyvältä näyttää. Jonkin aikaa menee vielä varsinaiseen painokseen, sen organisointiin, markkinoiden tarpeiden analysointiin ja viimeisiin lisäyksiin sponsoreilta yms.

   Poista