perjantai 7. lokakuuta 2016

Astraterra -seikkailuroolipelin 2. laitos

Siitä on tovi kun ensimmäisen kerran kuulin Astraterrasta. Kun sain kyseisen pelin vihdoin hankitua niin se teki vaikutuksen erityisesti omintakeisella maailmallaan. Noista ajoista on tovi ja tässä suhteellisen lyhyessä ajassa on ollut muitakin mutkia matkassa jotka ovat tehneet Astraterran myös minulle tärkeäksi peliksi. Astraterrassa on kevyet näpsäkät säännöt mutta sen erityinen vetovoima on sen kiehtovassa maailmassa. En ole ainoa joka on sanonut että siinä on kätkettyä syvyyttä ja siinä on jotain hienoa että myös lapsille ja nuorille suunnataan niin anteeksipyytelemättömän älykästä sisältöä. Ensimmäinen painos on myynyt loppuun ja sen sijaan että Miska painattaisi vain uutta hän tekee entisestään paranneltua versiota roolipelistään. Nyt on meneillään Astraterran 2. laitoksen joukkorahoitus- ja ennakkotilauskampanja.


Astraterra -seikkailuroolipelin 2. laitos

2 kommenttia:

  1. Hi Jonas, I rarely have had time to catch up on my blog reading, but here I am now. You always have the best new and different header pics for your blog, and I love the plastic random monsters from the 70s that Gygax turned into creatures for D&D menacing the figures. I've never seen that pic before, and those plastic creatures must be very rare indeed.

    VastaaPoista
  2. To my regret I haven't really found time to write to blog lately. Nice to hear you are still around!

    I took the header pic while ago myself, those miniatures are old Grenadier, Julie Guthrie and Ral Partha miniatures. I have had them for years. Should paint them some day. Last weekend I started painting minis again something I haven't done for two decades, I have also sent some of my minis to friends to get a coat of paint. They are all set on Chessex vinyl mat.

    Plastic Rust Monster and Bulette were pretty recent finds, I found them in shop that specializes in selling old toys, miniatures, basicly everything old that isn't antique. Cost me 80 cents.

    VastaaPoista