lauantai 12. toukokuuta 2012

Aarteita ja Ansoja

Selaillessani vanhoja White Dwarf lehtiä törmäsin kiehtovaan ilmoitukseen. Mainos lupasi oikeita seikkailuita oikeassa linnassa ja en voinut muuta kuin alkaa googlailemaan mistä ihmeestä tässä on ollut kyse.


Wikipediasta löytyi lisätietoja että kyseessä oli tosiaan oikea linna ja "ammattimaisesti" elämyspuistona toteutettu äfääri.

Treasure Trap

YouTubesta löytyi lisäksi äärimmäisen kiinnostava BBC:n raportti paikasta.Treasure Trapisssa muinoin pyörinyt homma näyttää olleen ainakin hyvin hoidetun PR-puolensa johdosta helpommin lähestyttävää kuin se larppaaminen johan itse täällä pohjoisen perukoilla törmäsin aikanaan, joskin täytyy sanoa että että suhtaudun kummastuksella tuohon toiminnan bisnespuoleen. Tai sanotaan näin että täällä Pohjantähden alla nuorten organisoima toiminta ilman terveiden aikuisten joilla ei ole mitään todistettavaa läsnäoloa tuppasi harmillisesti noudattelemaan samoja lainalaisuuksia kuin nuorten välinen toiminta muutenkin. Boffaaminen oli kyllä eräässä valistumattomien mundisten ja tavallisten nuorten joukossa kivaa, vanhana ja lihavana en kyllä siihen puuhaan lähtisi nykyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti