torstai 7. kesäkuuta 2012

Käynnissä olevat kampanjat

Tällä hetkellä on pelaamisissa perinteisen kesätauon paikka, väki katoaa mökeille, ulkomaille ja kaupungin alaisiin tunneleihin. Itse varmaan vietän kesän pelipäivät sotapelien kuten Commands & Colors: Ancients parissa. Pistän blogiin päivityksiä jos tulee tehtyä roolipelaamiseen liittyviä löytöjä tai porukka saadaankin yllättäen kasaan myös kesäviikonloppuna.

Eli seuraavat kampanjat jäävät tauolle joksikin aikaa:

1. Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa

Elisabetiaaninen vakoilutrilleri jota Jukka on urhoollisesti vetänyt vuoroin anomaalisen sunnuntain kanssa.

2. Anomaalinen sunnuntai

Anomaalinen Maanalainen Ympäristö on korkattu mutta siinä ollaan vielä aika alku-urilla. Peluutan ASE:a Labyrinth Lordilla koska seikkailu on tehty sille systeemille ja näin vältyn muunnoksista ym. ylimääräisestä vaivasta ja hauskaa on ollut.

3. Tiilikuun alla

Vielä täysin valmisteilla oleva kampanja mahdollisesti kotikutoisessa maailmassa tai ehkä jossain tarpeeksi kahjossa jonkun toisen tekeleessä. Aikomuksenani olisi kierrättää Brittiläisen skenen 80-luvun kaikkein mielettömintä matskua tai peräti suoltaa omaa vanhojen White Dwarf lehtien, taistelupelikirjojen ym. lähteiden hengessä. Outoja juttuja, scifiä, kauhua ja tyhmiä populaarikulttuurin viittauksia. Suunnitelmissa on käyttää systeeminä LotFP:ia koska se nyt vain on pirun hyvin tehty ja looginen joskin voi olla että Labyrinth Lord kasvaa niin kiinni kovassa pelikäytössä että siitä ei sitten tule vaihdettuakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti