keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Under the Waterless Sea

Omalaatuinen OSR-pelisuunnittelija Zzarchov Kowolski on kehittänyt varsin erikoisen rahoitusmallin kaupustelemalleen seikkailulle joka vähintään tekee siitä huomioimisen arvoisen. Hän kutsuu kokeellista ratkaisuaan "Buystarter" nimellä ja idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan se että hän laittaa viimeistelemättömän seikkailun myyntiin kohtuullisen matalalla hinnalla ja jos hän saa kerättyä tarpeeksi rahaa sillä kustannetaan tuotteen viimeistely. Viimeistellyn seikkailun hintaa taas korotetaan joka palkitsee ne jotka tukivat julkaisua varhaisessa vaiheessa tukevalla alennuksella. Buystarterin etenemistä voi seurata Kowolskin blogista. Sivuvaikutuksena lanttinsa likoon laittaneet alkavat todennäköisesti syyllistyä vielä huonotapaiseen verkostomarkkinointiin ja levitellä linkkejä koska heidän intresseihinsä on saatu muiden ostajien houkuttelu.

Seikkailu on tällä hetkellä vailla kunnon taittoa, kuvitusta ja selkeästi luettavia karttoja eli äärimmäisen karussa kunnossa mutta valmiina pelattavaksi. Rahalle saa siis vastinetta vaikka Kowolskin rahoitussuunnitelmat menisivät mönkään. Seikkailu ammentaa innoituksensa Polynesialaisesta kulttuurista ja Lovecraftin tuotannoista ja on sellainen "seikkailuympäristö" millaisia esimerkiksi Lamentations of the Flame Princess roolipelille on julkaistu paljon.

Hintaa seikkailulla on tällä hetkellä vain 3.66 dollaria eli alle kolme euroa, sen ei pitäisi olla mikään este kenellekään edes vähän kiinnostuneelle.

Seikkailun pääsee hankkimaan täältä:
Under the Waterless Sea

1 kommentti:

  1. Juuri kun kerkesin sanomaan siitä niin Kowolski on pistänyt osittain uusien seikkailun ulkoasua. Kartat on korvattu helpommin ymmärrettävillä versioilla ja taitto on hiukan selkeämpi.

    VastaaPoista