tiistai 17. heinäkuuta 2012

Aarteiden äärellä

Tänään posti kantoi kotiini järkyttävän kokoisen laatikon tavaraa, roolipelien laatikkosettejä ja vinon pinon hyvää luettavaa vanhojen pokkarien muodossa.
Kyseessä oli voittoni Jeffin peliblogin kuvituskilvasta ja en voi kuin hämmästellä mitenpäin tätä tavarapaljoutta edes lähtee tutkimaan.


Kilvan tuloksista lisää täältä, täältä, täältä ja täältä lukemalla.

2 kommenttia:

  1. Haha, kerrassaan mahtavaa kuvitusta, ehdottomasti ansaittu voitto! Palkintokirjoista juttua blogiin!

    VastaaPoista
  2. Kun kerkeän, nuo ovat mielenkiintoisia opuksia kaikki, Mayfairin Role Aids opukset ovat AD&D-lisäkkeitä jotka eivät ole TSR:n virallista matskua (ajalta ennen kuin D20-systeemin OGL vapautti kenen tahansa tuottamaan sisältöä), täyttävät pirullisen materiaalinsa kanssa ihan selkeään aukon mikä sisäsiistissä Dunkussa oli silloin. Erikoisinta materiaalia lienevät pelimailmaan sijoitetut fiktiolehtiset kuten kultistien pamfletit ja okkultistien kirjeenvaihdot.

    City State of the Invincible Overlord taas on uusversio muinaisesta toisen osapuolen kampanjamaailmasta, vaikuttaa ulkoilmaseikkailuihin painottuvalta meiningiltä.

    Pokkarien paraati on taas täynnä ihan psykedeelistä matskua ja sisältää mm. joukossaan ensimmäisen D&D:n pohjalta kirjoitetun romaanin Quag Keep.

    VastaaPoista