sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Etuovesta sisään, eikö?

Toinen Solomon Kane peli alkaa varustautumistuokiolla ja peitetarinan hiomisella. Seurueemme on päättänyt että Aten pelaama Sir Robert Neville on taloudellisissa vaikeuksissa myymässä omaisuuttaan ja suuntaamassa uuteen maailmaan ja Lassin hahmo Benny ja minun hahmoni pelkkä Robert ovat hänen henkivartijoitaan. Näiden nimien kanssa tulee vielä ongelmia. Seinävaatteita ja hopeita valitaan Bennyn ja Robertin toimesta kuninkaallisilta apajilta tuomaan hommaan jotain uskottavuutta.
Seurue tapaa kesken vielä yhden merkkihenkilön ja vieläpä heti perään toisen. Walsingham esittelee heille Sir Francis Draken ja Tohtori Deen. Karismaattinen merten susi opastaa hämmästyttävän toverilliseen mutta asioissa pitäytyen mitä yksityiskohtia arsenaalista täytyy katsoa. Dee esittelee hämmästyttävän kompaktin kaukoputken jolla kaukaa tiirailu on mahdollista. Espanjalaisen kaupungin kartan avulla tehdään yössä tapahtuvaan hiiviskelyyn ja salakähmäilyyn liittyviä suunnitelmia.

Lassin hahmo Benny esittelee yön tullessa hämmästyttäviä hämärämiehen taitojaan katoamalla kaupungille ja soluttautumalla muurien yli takaisin kenenkään huomaamatta.

Oma hahmoni Robert hakee virallisten paperien kera pahamaineisesta Towerista mysteerinomaisen vangin, joka on nunna? Oma hahmoni saattaa vankia muiden luokse ihmetellen mitä ihmettä teemme jollain tyrmässä viruneella nunnalla. Saavuttuaan takaisin muiden luokse paljastuu että nainen on Walsinhamin vankilaan soluttama vakooja Simone jonka on tarkoitus urkkia katolisilta vangeilta tietoja valepersoonan turvin. Ennen lähtöä Simone lisää peitetarinaan vielä lisää uskottavuutta luovia käänteitä, on hyvä että porukassa on oikea kokenut ja kylmäpäinen vakooja.

Lyhyen merimatkan jälkeen Espanjassa jo satamassa tuomamme hopea ja gobeliinilasti paljastuu hillittömän arvokkaaksi. Kontaktimme Van der Wiik ukottaa Sir Robertia kaupanteossa mutta on selvää että tulemme taiteen ja rahan puolesta kiinnittämään määrättömästi huomiota. Huomio tulee epäilemättä avaamaan mahdollisuuksia rikkaiden, turmeltuneiden ja vaarallisten paikallisten aatelisten parissa, korkeilla panoksillahan tässä pelataan.

2 kommenttia:

  1. Tosi reiluu Lassii kohtaan toi kuva =P

    VastaaPoista
  2. Nuo kuvathan on valittu vain omien mielikuvieni mukaan, Lassi sanoi että hänen hahmonsa on täysin mieleenpainumaton ja Benny Hill nyt vain sattuu olemaan käsitykseni keskiverrosta tyypillisestä britistä kautta aikojen. Tai sitten se on vain se nimi Benny.

    VastaaPoista