maanantai 6. elokuuta 2012

Fantasianimikilpailu

Koska kärsin suuruudenhulluudesta pistän pystyyn kilpailun joka heittää varjonsa muiden kilpailujen ylle kuin jättiläismäinen kääpiö.

Kaikkihan tietävät että fantasianimen keksiminen on vaikeaa ja hahmon nimeäminen Matti tai Tiina Taistelijaksi on vielä huonompi vaihtoehto kuin nimeä olisi ollenkaan. Kaverit veistelevät pahimmillaan pilkkakirjoituksia blogeissaan vielä vuosikymmeniä myöhemmin. Pelinjohtajana itseäni ärsyttää suunnattomasti pelaajien tarve kysyä kaikilta mahdollisilta EPH:ilta heidän nimiään koska sitten täytyy yhtäkkiä kehittää joku hyvä nimi lennosta ja mielikuvitusasioissa lentokykyni on tuolloin dodon luokkaa. Eli tarvittaisiin listaa hyvistä nimistä.

Lähetä siis ilmoittamaani sähköpostiosoitteeseen oman valintasi mukaan yhdestä kymmeneen hienoa fantasianimeä viimeistään tämän viikon perjantaina niin voit voittaa hienoja yllätyspalkintoja vuosien aikana kertyneestä roolipelikokoelmastani, ne ovat siis todellakin niin "hienoja" että minua ei haittaa ollenkaan dumpata niitä ventovieraiden niskaan. Kaikille osallistujille ei valitettavasti riitä palkintoja, vain parhaimmista parhaimmille.

Viestissä täytyy olla fantasianimen tai nimien lisäksi oma osoitteesi ja nimesi jonka avulla posti löytää perille, palkintoja ei lähetetä esimerkiksi Zykson Teurastajalla joka pitää majaansa Perniössä.

Saattaa olla että kehitän useimmista annetuista nimistä jotain hassua, voittivat niiden lähettäjät mitään tai ei. Eli vaikka et saisi mitään maailman parhaasta fantasianimestä niin saatan silti käyttää Obi-Wan Aragornia tai Gandalfdorea jossain yhteydessä.

Luovutat täydet oikeudet käyttää fantasianimeäsi minulle voitit tai et. Mitään nillitystä ei siis kuunnella jos päätän käyttää luovan työsi hedelmää Valtaistuinpeliä suositummaksi kohoavassa fantasiakirjasarjassa, D&D:tä paremmin myyvässä maailman parhaassa kotikutoisessa roolipelissä tai jos turbofolk yhtye Karjalaiset Kalajumalat nimeää uusimman levynsä sinun kehittämäsi nimen pohjalta ja myy platinaa.

Törkeydet diskataan jos ne huomataan ja se ei ole kauhean mukavaa vedättää vanhaa miestä moisella tavalla, mutta jos olet vaikkapa hyvä kiroilemaan udmurtin kielellä niin mikään ei estä yrittämästä.

Blogin kommenttehin, facebookkiin tai postiluukusta sujaututeille kryptisille ruutupaperilapuille kirjoitetut nimet eivät myöskään kelpaa. Spämmifiltteriin jääneet tai internetin putkistoissa majailevien tonttujen uhreiksi joutuminen on mahdollista ja valitettavaa.

Pakkovärvätyistä asiantuntijoista koostuva raati tutkii esittämäsi fantasianimet jossain vaiheessa, mutta kuitenkin mahdollisimman pian.

Fantasianimiä voi lähettää seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:
mustonen piste jonas miukumauku gmail piste com

4 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä hieno kilpailu! Toivottavasti tämä innoittaa muitakin laittamaan pystyyn tällaisia pieniä, mutta pelaamisen kannalta hyödyllisiä kilpailuja.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan näin, sain idean tuosta Jeffin peliblogista ja muutamasta muusta, yhtä mahtavia palkintoja ei ole tarjolla mutta yhden kirjan roolipelejä, retroklooneja ja D20-ajan kummallisimpia ja yleishyödyllisimpiä opuksia kylläkin höystettynä scifi- ja fantasiapokkareilla kirjahyllystäni.

  VastaaPoista
 3. Tykkään. Pitänee vielä illemmalla keretä osallistumaan tähän.

  VastaaPoista
 4. Sehän olisi hienoa, pistä tulemaan vain!

  VastaaPoista