sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kauppayhtymä Quartjin, Kurz ja kumppanit

Sankarimme ovat Bögenhafenin jäljiltä päättäneet pitää matalaa profiilia ja puolitoista kuukautta on vierähtänyt Delberzissä. Franz on hankkiutunut töihin ahtaajana. Garil on viettänyt ajan tutustuen ihmisten kummallisiin tapoihin. Eldir on toiminut Josef Quartjinin jokilaivan vartijana ja Hans Kurz samaisin paatin förstinä. Joakim on hankkinut itsensä välskärin oppipojaksi. Siegfried on muuttunut entistä pahemmaksi "liikemieheksi" joka ei näytä myyvän tai ostavan mitään mutta on silti ihan hyvin rahoissaan.

Josef pestaa joukon mukaansa viemään Middenheimin lähiseudulta tuotua viiniä Altdorfiin, palkoista ja korvauksista tingataan perinteiseen tapaan. Joakim välttyy jokilaivaan liittyviltä töiltä koska eihän kukaan nyt oleta että välskärin oppipoika joka on pestattu havereiden varalta tekisi ruumiillista työtä.

Seurue törmää matkalla yllättäen hylättyyn jokilaivaan jonka miehistö näyttää olevan tapettu kannelle. Sitä tutkittaessa joukko joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Kannen alta, joesta ja lähimetsän puustosta syöksyy pieni joukko mutantteja joiden kanssa seuraa lyhyt voitokas taistelu.Laivan kannen alta löytyy jokikiertolainen Renate ja ruuma täynnä villaa. Nuori nainen kertoo Josefille ja Hansille laivan edellisistä omistajista kaiken mitä hän tietää. Laiva ja sen lasti otetaan haltuun jokilain mukaisesti eli pidettäväksi hallussa siihen saakka kunnes omaiset ottavat yhteyttä. Matka Altdorfiin on vailla yllätyksiä ja siellä uutta laivaa korjattaessa hiotaan loppuun matkalla syntynytt liikeideaa. Josef, Hans, Eldir, Garil, Franz ja Siegfried perustavat yhtiön jokaa jakaa voitot kuuden perustajansa kesken. Matka etelään myymään villaa alkaa.

2 kommenttia:

  1. Hirveetä johtaa Warhammeria kun ihan jokainen pelipöydässä osaa paremmin saksaa. En tajua EPH:den vitsikkäitä nimiä muuta kuin *tirsk* äänistä.

    VastaaPoista