tiistai 27. marraskuuta 2012

Zweihänder

Olen kohtuullisen pitkään ihmetellyt että tämä viime vuosina kohisten noussut kaikenlaisen uusvanhan pelaamisen liike, OSR nimellä sitä kutsutaan, ei ole ollut kauhean kiinnostunut siitä kaikkein parhaimmasta tavarasta, eli siitä mistä minä diggaan. Kirkkaimmat valonpilkahdukset ovat olleet Patrick Wetmoren äärigonzo luolaholvi ja temaattisesti toisella laidalla James Raggin päheet zydeemit jotka ovat tuntuneet näin karkeasti ilmaistuna Warhammerin dark fantasy meiningiltä ahdettuna D&D-muottiin.

Kysymys onkin miksei kukaan ole vihjannut allekirjoittaneelle että jo vuoden ajan on ollut jonkun Daniel Fox nimisen tyypin toimesta tekeillä retroklooni joka pyrkii tuomaan maailmaan jotain sellaista kuin Warhammer Fantasy Fantasy Roleplay? Tämä peli jos jokin menee ehdottomasti seurattavien projektien listalle.


Linkki:

Zweihänder A Grim & Perilous RPG


4 kommenttia:

 1. Noidanmetsästäjät tuo viimeinen poikakerho on näköjään vallattu.

  VastaaPoista
 2. Juu, sinänsä poikkeuksellisen hyvä kuva kuvaamaan eräästä oleellista asiaa Sotahamsterissa, koska siinä noidanmetsästäjät jahtaavat kuitenkin kaaoskultisteja ja hirviöt ovat ihan oikeita niin ei ole mitään syytä olettaa että noidanmetsästäjä olisi joku viiksekäs Matthew Hopkins.

  VastaaPoista
 3. Kansi on muuten suomalaisen Jussi Alarauhion tekemä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä tietää, tasokasta jälkeä, jokseenkin tutun oloista, varmaan tullut törmättyä kyseisen kuvittajan töihin muuallakin.

  VastaaPoista