sunnuntai 9. joulukuuta 2012

ASE 2-3 julkaistu!

Anomaalinen Maanalainen Ympäristö josta olen jonkin verran kirjoitellut tässä blogissa on saanut jatkoa. Olen ladannut kampanjan tasot 2-3 PDF-muodossa ja lehteillyt alustavasti Wetmoren tekstiä ja vaikuttaa että entistä kreisimmästä materiaalista on kyse. Luolaston seuraavien tasojen kuvausten lisäksi mukana on myös uudet hahmoluokat tiedemies, robotti, hyönteismies ja moktari petomies. Kirjassa on tietenkin kasapäin uusia hirviöitä ja mielenkiintoisia maagisia esineita ym. muuta kivaa


Anomaalisen Maanalaisen Ympäristön osia pääse ostamaan täältä ja olen lukenut Pat Wetmoren blogista että hän pistää joulupäivään mennessä ostettujen ASE1 ja ASE2-3 seikkailujen voitot hyväntekeväisyyteen.

4 kommenttia:

 1. Hyönteismiehet! Onko idea toteutettu paremmila alustuksilla kuin Dark Sun - kampanjan Thri-kreen:t?

  VastaaPoista
 2. Wetmoren blogista löytyy kuvaus hahmoluokasta suunnilleen sellaisena kuin se on kirjassa:
  http://henchmanabuse.blogspot.fi/2011/11/insect-men-of-lanthanide-wastes.html

  On tuo parempi kuin se Dark Sunin yhdessä kirjassa ollut tappavat ja syövät kaikki ei-thri-kreenit ja vieraan heimon sirkat tyylinen kuvaus josta ei ihan kauheasti tullut mieleen että miten moisen pystyisi integroimaan seikkailijaporukkaan.

  Mielestäni tuo on vähän paremmin alustettu siinä mielessä että pelaajahahmo on lähtökohtaisesti omituinen uteliaisuuden riivama yksilö. Tosin 10-tasolla sääntöjen kuvauksen perusteella hahmo perustaa oman pesän joten sen oudon käytöksen takana voi olla joku levittäytymisvaisto vai onko kyse edes hyönteis... miehistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, uudet kuningattaret lähtevät perustamaan omia pesiään. ASE on peli joka jaksaa tuoda mahtavia juttuja kehiin. Ne edellä mainitun kampanjan thri-kreenithän oli mielstäni pelitaidottomille höynille tehty hahmoluokka/rotu. Tosiaan, olet aggressivinen, sinulla ei ole tunteita etkä pysty kommunikoimaan äänijänteiden puutteen takia. Loistavaa, samon tein voisi pelata lobotomiapotilasta:lauhkea,ei tunnehuippuja, kommunikaatio pinnallista.

   Koska minulla on olllut kunnia pelata tämän blogin pitäjän vetämässä ASE kampanjasa voin myös samointein sanoa, että ASE vaatii kyllä vetäjältä paljon ja Jonas selviää hommasta kuin kasakka ratsastuksesta!

   Poista
 3. Sain kyllä semmosen kuvan, että nuo pelaaja ötömiehet ovat vähän "erityisiä" henkilöitä, joten niitä voi pelata miten itse haluaa.

  VastaaPoista