keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Oho! Olen näköjään päässyt Munchkiniin! (Eikä kukaan kertonut)

Joitain vuosia sitten pelasin kaverien kanssa innokkaasti Munchkin korttipeliä. Olin sen verran intoutunut että osallistuin Steve Jackson Gamesin sivuilla olevaan kilpailuun jossa pääsi ehdottamaan omia kortteja pelin tuleviin laajennuksiin. Tai siis hakkasin sivustolla olevaan "ehdota omaa korttia" lomakkeeseen omiani sarjatulella.

Jonkin aikaa kului ja unohdin kyseisen kevennyksenä pelatun korttipelin kokonaan, ja myös kilpailun tai fanipalautteen jättöautomaatin johon olin sepostanut juttujani, eihän noista koskaan mitään tule ja eipä mitään yhteydenottoakaan tullut.

Sitten törmäsin tähän.

Googlailin vähän lisää ja törmäsin tähän.

Muistelin jonkin aikaa mitä olin SJGamesin lomakkeeseen hihitellen ja tirskuen syöttänyt ja muistaakseni laiton mm. seuraavia ja joitain muita mistä ei ole mitään muistikuvaa:

-Spiked codpiece eli siis piikein varustettu kalukukkaro, ei mikään originaaliuden huippu vitsinä mutta ajattelin että kainot jenkit eivät tämmöisisä kehtaa ehdotella mutta läpi ilmeisesti meni, Steve Jackson siinä on mies jolla on tyylitajua!

-Unnecessary roughness joka on paitsi ilmaisuna vähän tarkoituksella hassun kuuloinen perustuu perverssin rajoja hipovaan Scott Bakula ihailuuni ja suurisydämisen näyttelijän merkkiteokseen.

-Let me tell you about my character tms. joka on globaali vakiovitsi jo vuosikymmenien takaa ja luulen että sitä on ehdottanut itseni lisäksi jossain muodossa useampi sata roolipelaajaa.

Helkkari kun tuli äkkiä hirveä tarve saada taas omistukseeni Munchkin ja sen palkittu laajennos Unnatural Axe, onhan siinä kuitenkin nyt todistetusti hyvää ja inspiroitunutta materiaalia.

4 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos, ei kulunut edes sekuntia kun tuo uutinen varmistui ankaralla selailulla ja kytkin päässäni meni asennosta "Munchkin on joskus kiva peli." asentoon "Nyrkinisku pöytään, Munchkin siinä vasta pelien peli jossa luovuus kukoistaa!"

  VastaaPoista
 2. Hienoa :D, hyvä Joonas!

  Tuo "Let me tell you about my character" on mielestäni ollut Munchkinissa mukana jo ensimmäisesä versiossa tms.

  VastaaPoista
 3. Sehän on tosiaan ikivanha vitsi, mutta hei tyypit se lomake näyttäisi löytyvän sieltä yhä, eli jos on läppä josta voi luopua ameriikan Steven hyväksi niin tuonne:

  http://www.sjgames.com/card-ideas/cardform.html?munchkin

  VastaaPoista