lauantai 19. tammikuuta 2013

Tämä menee yhteentoista

Väkijoukkorahotteisia projekteja näyttää nousevan kuin sieniä sateella. Kotimaisia uskalikkojakin on onneksi alkanut ilmaantua ja viimeisin on Rock'n Loud RPG.

Tässä pelissä pelattaisiin siis rokkitähtiä tai ainakin sellaisiksi aikovia. Ajatus ei ole yhtään pöllömpi koska huippusuositut muusikothan kohoavat elämää suuremmiksi hahmoiksi ja roolipeleissä harvoja poikkeuksia lukuunottamatta pelataan sellaisia hahmoja jotka ovat oman kokemusmaailman ja elämän ulkopuolelta. Esiintyvien taiteilijoiden ja viihdemuusikkojen ympärillähän on myös oma mytologiansa outoine uskomuksineen ja ilmiöineen. Solistin palvonta, kitarasankarointi ja 27:n kerho ihan näin muutamia mainitakseni. Nenä valkoisena sooloja vinguttava rokkari joka heittelee televisioita hotellihuoneensa ikkunasta on yhtä kaukana siitä maailmasta jossa elän kuin avaruusmerijalkaväen soturit tai örkkejä tulipalloilla paahtavat velhot.

Idea on kerrassaan mainio joskin tietoa itse pelistä on vasta hyvin vähänlaisesti. Pelimekaniikasta tai siitä mitä pelissä itseasiassa tehdään ei ole vielä tietoa. En ole oikein saanut mitään kuvaa myöskään siitä millaisissa sävyissä ja millaisin painotuksin peli esittää rokin maailman. Onko tässä peli siitä kuinka kohotaan maailman parhaaksi rokkibändiksi vai joku inhorealistinen piehtarointi huumekoukussa pyörivistä pitkätukista vai tiukka simulaatio jossa heitetään taulukosta tusinan muuttujan kera meneekö rytmikitara oikein.

Projektilla on oma bloginsa jonne toivoisin rivakasti uusia päivityksiä itse pelistä. Pelilaudan foorumeilla voi ainakin käydä ihmettelemässä ja esittämässä kysymyksiä pelistä, ja toivon mukaan vastauksiakin sitten tulee.Vaikuttaa kiinnostavalta, tunnen oman peliporukkani sen verran hyvin että tiedän myös mihin tämä peli heidän käsissään väistämättä johtaisi.

1 kommentti:

  1. Hehheh, voin hyvin kuvitella, miten Lemmy Kilmister vs Dewey Cox -tyyppinen eeppinen rockseikkailu tästä varmaan kehkeytyisi.

    VastaaPoista