lauantai 11. tammikuuta 2014

Acirema

Korkeitten Vuorten Maassa on aivan viimeaikoina tapahtunut aivan tyrmistyttävä tapaus, kerrotaan että Raguocin aarre olisi myös pian kaukomaiden seikkailijoiden ulottuvilla. Työtä on vielä tehtävänä vaikka suuren hankkeen parissa onkin useampia zombin sinnikkyydellä raatavia lahjakkuuksia. Käykää ihmettelemässä Marko Peussan tekemää upeaa kantta hänen blogissaan.

Risto "Nordic" Hiedan roolipeli ansaitsee tulla tunnetuksi myös suuremmalle yleisölle. Kyseessä ei ole mikään nostalgian ruusulasien läpi toteutettu projekti koska eihän englanninkielisellä maailmalla ole mitään vanhojen hyvien aikojen muistoja Aciremasta. Oman vaatimattoman työpanokseni projekti sai sillä että kyseessä on hyvin virtaviivainen roolipeli joka keskittyy yhteen asiaan mutta jossa on silti omia kummallisia ja kiehtovia oivalluksiaan.

Acirema english translation is in the works!

2 kommenttia:

  1. Really? I've never heard of this before--it sounds great! OK maybe I knew about it. I can see that you are enthusiastic and I look forward to seeing its completed manuscript with art.

    VastaaPoista
  2. We have come pretty far, it might not yet be time to celebrate as lot of work remains to be done but I raise hat to you.

    VastaaPoista