sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hyvää syntymäpäivää D & D

Dungeons & Dragons roolipelin historiaan perehtynyt Jon Peterson on asioita tutkittuaan tullut tulokseen että peli julkaistiin 26.1 eli 40 vuotta sitten. Uteliaiden kannattaa katsoa hänen päätelmänsä seuraavan linkin takaa:
When Dungeons & Dragons Turns 40

Itse ajattelin juhlistaa vuosipäivää jos pelille vain järjestyy sopiva väli niin peluuttamalla Anomaalista Maanalaista Ympäristöä. Luulen että ympäri maata moni tekee ihan huvin vuoksi aivan samoin, eli pelaa D&D:tä tai jotain muuta sen tyylistä roolipeliä.

Koska nämä ovat syntymäpäivät niin niihinhän kuuluvat myös lahjat. Itselläni lojuu ylimääräinen Lamentations of the Flame Princess roolipeli nurkissa. Koska olen muutenkin yrittänyt vähentää tavaran hamsterointia ajan rattaiden jauhaessa eteenpäin siitä tulee erinomainen lahja. Lahja vaatii tietenkin vastaanottajan. Loogista eikö vain, samaan tapaan kuin kakku on syötävä, kynttilät puhallettava ja mehu juotava.


Vastaanottajaksi arvotaan joka onnekas niistä jotka eksyvät tämän ilmoituksen lukemaan ja lähettävät minulle aiheesta sähköpostia osoitteeseen mustonen piste jonas miukumauku gmail piste com tämän sunnuntain aikana. Tietenkin tällä eräänlaisella kilpailulla on ehtoja ja ties mitä kätkettyjä synkkiä motiiveja. Lähetä sähköpostia tämän sunnuntain aikana, maanantaina on jo liian myöhäistä ja juhlava tunnelma on haihtunut. Peli lähetetään vain Suomen rajojen sisäpuolelle koska postimaksut ovat tyyriit ja en halua enempää säätää asian kanssa kuin aivan välttämätöntä. Lisäksi jos olet jäärä jolla kaapit pullistelevat jo valmiiksi vuosikausien aikana akkumuloitunutta D&D- tai retrokloonitavaraa osoittaisi osallistuminen huonoa makutajua. Tietenkin jos useampia kiinnostuneita ilmaantuu niin harkintani eli puhtaan mielivallan sijaan puolueettomat ja julmat noppajumalat saattavat ratkaista asian. Hyvät perustelut yms. kallistavat tietenkin vaakakuppeja.

Viestissä täytyy olla oma osoitteesi ja nimesi jonka avulla mahdollinen lahja löytää perille. Lisäksi annat luvan julkaista nimesi blogissa jotta kaikki ihmiset jotka tunnet tajuavat painostaa sinua vetämään vanhan koulukunnan pelejä, tämä on yksi kieroutunut taka-ajatus tässä anteliaisuuden puuskassa. Käyttämäsi osoite ei tietenkään päädy eteenpäin.

Osallistuminen on sallittua vain 18 vuotta täyttäneille koska pois annetaan niin viehättävän häröä materiaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti